Open Tuin en Vijverweekend op 4 en 5 juni

open-tuin-vijverweekend
Het Open Tuin- en Vijverweekend vind voor de achtste keer plaats op 4&5 juni te Berendrecht en Zandvliet. De organisatie is erin geslaagd om 16 locaties aan te bieden die zeer gevarieerd zijn. Een origineel ontbijt is mee te pikken in de zwemvijvertuin bij Lieve en Boud Jongenelen op zaterdag 4 juni.  Er zijn elektrische fietsen uit te proberen en te huren.
Op zaterdag kan iedereen zij fiets laten graveren door de graveerdienst van de stad Antwerpen. De Koidokter is te raadplegen op de stand van vijvers Iglia op zaterdag van 11h00 tot 13h00.
Er is een aquascapingwedstrijd dit is het  inrichting van een aquarium volgens opgelegde basisregels. Er is een mooi kompleet aquarium te winnen voor de beste inrichter. De Antwerpse aquariumverenigingen tekenen present voor de aquariumtentoonstelling:
Antwerpen Onder Water. Wil je zien hoe bordercollies schapen drijven zoals het baasje verlangt, dan moet je zeker naar het Schapendrijven komen kijken.
Wil je de kinderen laten meerijden op de Ezelkar?Walter ontvangt de kinderen graag samen met het ezeltje op de Bomenbank voor een ritje doorheen het evenement. Er zijn Cullinaire Workshops in de tent van het Grand Café.  Aan de Cava Bar kan men niet alleen genieten van een Cava maar ook van een heel speciaal Champagne Bier! Er zijn demonstraties van de allernieuwste tuingereedschappen op batterijen! In de tent van het Grand Café vind je een uitstalling van brocante van topkwaliteit. Kippen? Bij goed weer brengt Austrapluim kuikens en hele speciale kippen mee! Tuingereedschappen, planten, vissen, Franse specialiteiten, kunstenaars, dierenbenodigdheden, tuinaanleggers, boeken, juwelen, houten tuinspeelgoed en meubelen, brocante, wijnen, verse boerderijproducten, verzorgingsproducten, bloemschikkers, enz… Uiteraard kan men ook genieten van een hapje en drankje, vers schepijs en frietjes. Info: www.opentuinenvijverweekend.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *