Open Kunstatelierroute 2014

Tijdens het weekend van 24 en 25 mei 2014 vindt de Open Kunstatelierroute plaats. Dit cultureel evenement spoort Kalmthoutenaren aan om kennis te maken met lokale kunstenaars. Zowel individuele beoefenaars als groepsinitiatieven komen aan bod op de 36 verschillende locaties verspreid over Kalmthout. Op zaterdag van 13u tot 18u en op zondag van 10u tot 18u kan je zien hoe kunstwerken tot stand komen. Spreek de kunstenaars aan en laat je meeslepen in hun passie om de kunst in Kalmthout te voelen.
In de oude brandweerkazerne (Kerkeneind 15) staat een overzichtstentoonstelling opgesteld. Aan de hand van dit overzicht kan je een eigen route uitstippelen naargelang jouw persoonlijke interesse. Alle ateliers zijn gemakkelijk met de fiets te bereiken. Het routeplan, waarop de verschillende ateliers en meer informatie over de kunstenaars te vinden zijn, kan je gratis krijgen bij de deelnemende kunstenaars, de gemeentelijke cultuurdienst of in de bib. Tijdens het weekend zelf kan je het ook verkrijgen op de overzichtstentoonstelling.
Info: cultuur@kalmthout.be  – 03 620 22 66  – www.kalmthout.be/okar

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder