Op zoek naar ‘Beelden die blijven hangen’

Galerie Co & Co is een mobiele galerie, die op de schitterende locatie Arboretum Kalmthout -het mooiste arboretum in Europa- de ’Hang Beelden’ expositie verzorgt.
Wat zijn Beelden die blijven hangen
Het thema van deze expositie is, kunst die niet alleen maar op een sokkel staat in een grasperkje. Het is een kunstwerk, een beeld, dat ontdekt moet worden. De bezoeker zal niet gericht op een beeld aflopen of er ongeïnteresseerd langsgaan of het gewoon helemaal niet zien. Wandelend door de tuin zal de bezoeker zich afvragen, wat zie ik nu, wat is dat? Zo krijgen de beelden een extra dimensie en blijven in het geheugen hangen.
Info-Kaart
Van elk werkstuk dat geplaatst wordt, dient u een of meerdere foto’s aan te leveren in hoge resolutie met bijbehorende tekst. Deze gegevens worden gebruikt als 1) informatie-kaart, als 2) uitnodiging als 3) informatie in een kaartenbak op de balie van het arboretum.
Wanneer
De expositie is van 2 juni tot en met 26 augustus 2012 en krijgt de naam Etalage-route
Als deelnemer kunt u een beeld van een gepast formaat tentoonstellen in een van de winkels van Kalmthout. Aan de hand van de lijst van de deelnemende winkeliers kunnen de bezoekers een route afleggen.
Kosten
Helaas zijn we deze keer genoodzaakt deelnemerskosten te rekenen van 75 euro per deelnemer. Bij storting van 75 euro bent u verzekerd van deelname. Voor België: Argenta 979.1676174.19, voor Nederland ING 9354633 tnv st VANK, onder vermelding van Beelden die blijven hangen, beide rekeningen staan op het adres Sterrekinderen Erf 12 , 2907 EC Capelle aan den IJssel.
Aanmeldingen moeten voor 1 mei 2012 binnen zijn op het bovenvermelde adres.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *