Op verkenning naar de mooiste plekjes in Wuustwezel.

Donderdag 14 juli fietsen Landelijke Gilde Kapellen & Hoevenen we “Velo Explo” in Wuustwezel. We verzamelen op de parking van bloemisterij Jos Boden aan de Oude Galgenstraat om 10.00 uur stipt. We fietsen naar het dienstencentrum in Wuustwezel waar we tegen 12.00 uur verwacht worden voor een warme maaltijd. Om 13.30 uur hebben we afspraak met onze gids voor een gegidste fietstocht doorheen Wuustwezel. Onderweg komen we langs de Poort naar het Platteland, Kloosterdomein Heidebloem, de poort van Koch, het vogelrichtlijngebied en nog meer bezienswaardigheden. Deze fietstocht over 26 km  ronden we tegen 16.30 uur af met een tussenstop in het dienstencentrum. Rond 17.00 uur fietsen we terug richting Kapellen. De volledige tocht bedraagt ongeveer 65 km.
Wie als “fietser op matig tempo” niet de volledige tocht wenst te rijden, kan tegen de middag met de wagen naar Wuustwezel komen en deelnemen aan de maaltijd, de gegidste fietstocht en de tussenstop. Er is ruime parkeergelegenheid op de parking “Achter d’Hoven”.
Deelnemen aan deze fietstocht kan mits storting van 15 euro op rekening BE49 7331 2300 0171 / KREDBEBB van Landelijke Gilde Kapellen.  Wij aanvaarden ook Jacobuscheques, te bezorgen ten huize van de secretaris. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *