Ontdek wondermooi Lillo tijdens het Scheldefestival

 

Lillo is altijd een tripje waard. Maar op zondag 1 oktober zet het pittoreske havenplekje al haar troeven extra in de kijker, voor jong en oud. Bezoekers mogen zich verwachten aan muziek, circus, theater, gegidste rondleidingen en ontdekking van tal van bezienswaardigheden. Dit gratis familiefestival heeft echt voor iedereen, wat in petto.

Jonas Winterland zet de ochtend goed in met een uniek concert in het intieme kerkje van Lillo. Close Opera brengt een mix van opera, musical, cabaret en chanson. Theaterliefhebbers halen hun hart op tijdens de voorstellingen ‘De ramp van Corvilain’ en ‘Het panopticum van Lillo’. Kleine en grote circusfans laten zich dan weer verwonderen door ‘Duo Diesel’, met acrobaat Tonny Mulder en jongleur/koorddanser Marco Bonisimo of door ‘The Daparro Brothers’, die tal van circusdisciplines demonstreren.

Zelf liever actief? Bezoek dan molen De Eenhoorn of het Poldermuseum. Zij zetten de deuren wagenwijd open. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vogelspeurtocht met Begijn Le Bleu.

Voor een hapje en drankje kan je terecht bij de plaatselijke horeca: Taverne ‘t Pleintje (Havenmarkt) en café De Schelde (Tolhuisstraat) verwelkomen de dorstige en hongerige bezoekers.

Het volledige programma, de gratis voorstellingen, ticket- en mobiliteitsinformatie vind je op www.scheldefestivallillo.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *