Ontdek lokale verkopers op de pop up markt

Iwein Coppens en Tania Van Leekwyck van Bijeen zullen hun eigengemaakt honing
voorstellen op de pop-up markt

ZANDVLIET – Op vrijdag 25 augustus breidt de wekelijkse markt opnieuw uit met lokale handelaars die vooral via online verkoop hun producten aan de man brengen. Tijdens deze pop up markt kan je hen live ontmoeten en aan het werk zien. Kom zeker eens kijken!

Berendrecht-Zandvliet-Lillo heeft een kleine en sympathieke markt, die een aanvulling biedt op het bestaande winkelaanbod. Uniek is dat dit de enige lokale markt is met een fietshersteldienst. Daarnaast is de markt ook een plek waar bewoners elkaar ontmoeten en bij kunnen praten.

Steeds meer mensen kopen artikelen online. Ook kleinere ondernemers bieden steeds meer producten en diensten online aan. Ook in ons district zijn er lokale ondernemers die een eigen webshop hebben en allerlei producten aanbieden. Om deze lokale handelaars mee in de kijker te zetten, wil het district hen in 2023 de kans geven om zich aan de marktbezoekers op de Botermarkt voor te stellen. Op 21 juli vond een geslaagde eerste editie plaats. Heb je de eerste editie gemist? Kom dan zeker een kijkje nemen op vrijdag 25 augustus en 3 november.

Op vrijdag 25 augustus vind je volgende deelnemers op de markt: 

  • Bijeen vzw maakt honing(producten). In het vrijetijdscentrum is er ook een demo. 
  • Infiniti maakt prachtig handgemaakte creaties. 
  • Bij Boetiek vind je moderne vrouwenkledij. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *