‘Ons restaurantje’ geopend in Irishof te Kapellen!


KAPELLEN – Door de vlotte instroom van nieuwe kleuters en de eerste kleuters die trouw op post blijven, barstte de eetzaaltjes van de eerste kleuterklassen van BSGO Irishof te Kapellen uit zijn voegen. Door het harde werk van de juffen, directie en algemeen directeur werd er tijdens de paasvakantie een nieuwe refter en enkele toiletjes geïnstalleerd naast de kleuterblok. De vrijgekomen lokalen worden nu gebruikt als extra klas voor de instappertjes en als slaapklasje.
De nieuwe containerklas werd door onze enthousiaste kleuters al snel omgedoopt tot ‘ons restaurantje’. Vorige week woensdag kon deze eetzaal dan ook plechtig geopend worden door mevrouw F. Janssens, directeur van BSGO Irishof, de juffen van de eerste kleuterklassen en alle vooral nieuwsgierige kleuters!
Nadien konden alle kleuters met hun mama en papa natuurlijk eens een kijkje gaan nemen in het restaurantje en de nieuwe toiletjes. Voor één keer was het jammer dat we nog tot donderdag moesten wachten om onze boterhammetjes op te smullen in onze nieuwe locatie.
Claudia Daems – Juf eerste kleuterklas BSGO Irishof Kapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder