Online infomoment rioleringswerken Kraaienberg

BERENDRECHT – Op maandag 19 april starten Water-link en district Berendrecht-Zandvliet-Lillo met de rioleringswerken in de verschillende delen van de Kraaienberg. Tijdens een online infosessie op donderdag 18 maart krijg je een overzicht van de werken en kan je vragen stellen.
De werken zullen in fases verlopen. De werken duren tot en met augustus. Vanaf september zal de riolering in de Steenovenstraat, vanaf het Keyserstraatje tot de Kraaienberg, aangelegd worden.

Water-link – in samenwerking met Aquafin – zal een vuilwaterriolering aanleggen om het afvalwater te verzamelen en af te voeren. De vuilwaterafvoer sluit aan op de bestaande riolering in de Steenovenstraat ter hoogte van de A12.

Online infomoment
Op donderdag 18 maart om 19.30 uur organiseert het district een online infomoment over de rioleringswerken. Je krijgt een overzicht van de werken, de fasering en praktische info. Je kan ook vragen stellen. 

Klik hier om deel te nemen aan het infomoment. De vergadering gaat door via Zoom en start om 19.30 uur. Je kan 10 minuten vooraf de link openen. Je wordt dan toegelaten tot de sessie.

Info: communicatiedienst van het district: tel. 03 289 28 14 – per mail: district.berendrechtzandvlietlillo@antwerpen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder