Onkruid groeide ook welig in het Viswater

Carl Geeraerts op een grond in nhet zuid-oostelijk deel van het Viswater, waar flink moest gemaaid worden.
Carl Geeraerts op een grond in het zuid-oostelijk deel van het Viswater, waar flink moest gemaaid worden.

Na klachten over het onkruid op het Berendrechtse kerkhof, was er in Berendrecht ook gemor over wilde en storende begroeiing in de woonwijk Viswater en omgeving.
Sommigen hadden het over planten, netels en distels die tot bijna een meter hoog waren opgeschoten. (zie ook website www.Polderke.com). Vooral braakliggende percelen in de buurt van hoveningen en huizen groeiden snel vol. Wegwaaiend zaad zorgde er voor dat sommige stoepen en tuinen werden getroffen en eveneens onkruid zagen groeien. De diensten van het district werden gealarmeerd en zorgden voor een ingreep. Half vorige week werd, waar mogelijk, gemaaid.
Tijdens een inspectieronde kwam districtsburgemeester Carl Geeraerts zien of er goed werk geleverd was. Dat bleek inderdaad het geval te zijn, zeker op de grotere ruimten. Hier en daar is er nog wel iets blijven staan. Wie nog opmerkingen heeft over onkruid kan zich wenden tot het districtshuis waar meldkaarten kunnen ingevuld worden. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder