Ondernemers gaat online

Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland lanceerde deze week de eerste online editie van haar maandblad ondernemers. Zij is hiermee een van de pioniers in het segment van de zakelijke ledenmagazines.
Leden van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland kunnen voortaan het zakenmagazine Ondernemers eender waar en wanneer lezen. Via e-reader, laptop, pc of smartphone. Voortaan kan via www.ondernemers-aw.be even snel in de online versie als in het papieren magazine gelezen worden.
Bovendien onderging het maandblad ook een metamorfose zowel naar inhoud als naar vormgeving. Bedrijven blijven centraal staan in het zakenmagazine. Dit zowel in diepgaande interviews als in korte, maar krachtige verhalen. De redactie pakt ook uit met enkele nieuwe rubrieken en stuurde andere wat bij. Onze streekgenote Katrijn De Lie is hoofdredacteur van beide versies. Ondernemers verschijnt maandelijks op 5.500 exemplaren. Volgens de Kaderledenstudie van 2009 is dit het meest gelezen zakenblad (voor Trends, Knack, De Standaard en De Tijd) en over alle media heen neemt het magazine de derde plaats in (na Radio1 en één). Info: 0477 79 74 35 of Katrijn.delie@voka.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *