Onderaannemers blijven in de gratie van BASF


Ongeveer 1600 onderaannemers werken dagelijks voor het chemiebedrijf BASF in Antwerpen-Zandvliet. Zij zitten samen met de top van de onderneming sinds tien jaar in een overlegplatform. Dat werd maandag gevierd met zo’n tweehonderd afgevaardigden van de betrokken bedrijven.
Filip Sunaert, contactmanager legde uit dat op een gegeven moment tot 5000 mensen van contractanten bij BASF bezig waren. Dat was onder meer toen de chemiegigant meer dan 1 miljard investeerde in de uitbreiding van het bedrijf. Intussen zijn verschillende eenheden zoals Eurochem, Styrolution, Ineos, Zandvliet Power e.a. afgesplitst van het Antwerpse ‘moederbedrijf’ of een eigen leven gaan leiden.
Wouter De Geest, grote baas van BASF, stelde de onderaannemers gerust voor wat betreft de komende tien jaar. ‘Wij blijven de verantwoordelijken voor de infrastructuur van ons ‘Verbund’ en we hebben nog altijd dezelfde betekenis in de BASF-groep’ zei hij. ‘Zodoende blijven we de veilige en technische samenwerking met onze onderaannemers behouden.’

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder