Ondanks verlies toch een goede match voor Geel Zwart

De Kauwe / VK Geel Zwart 89
Na de blamage van vorige week stond er voor Geel Zwart niets anders te doen dan zich herpakken. Tegenstander De Kauwe was hiervoor wel een stevige tegenstander. En met 13 man op het scheidsrechtersblad werd deze match begonnen. Het begin van de match ging aan een gezapig tempo op en af, zonder noemenswaardige kansen. Na 10’ de eerste corner van de partij, deze voor de thuisploeg. De bal werd voor doel getrapt, alwaar een GZ verdediger de bal maar half raakte, waarna hij in de voeten van de thuisploeg viel. Deze plotse mogelijkheid werd in dank aangenomen, en met een hard schot, onhoudbaar voor de keeper, kwam de  1-0 op het bord. Direct daarop een antwoord van GZ, maar de thuiskeeper kon een schot van Gert van Dorst keren. Verder ging het spel iets meer in het voordeel van de thuisploeg. Met dan na 28 minuten een snelle counter van de Kauwe. Deze kon enkel foutief gestopt worden, maar jammer genoeg in de backlijn, met dus een penalty tot gevolg. Het was de keeper die deze taak op zich nam, en onze doelman Dave Heyman kansloos liet. 2-0. En juist voor de pauze besloot de scheids om nog een penalty toe te kennen aan De Kauwe. Maar dit keer was Dave de sterkste en hield hij de bal uit doel. Ruststand dus 2-0.
Na de rust waren het de bezoekers die de match in handen namen. Mede geholpen door de rugwind konden zij nu enkele mooie aanvallen opzetten. Maar spijtig genoeg voor Geel Zwart was het de thuisdoelman die nu de hoofdrol voor zich opeiste. Met enkel prachtige reddingen zorgde hij ervoor dat onze jongens aan de aansluitingstreffer geraakte. Schoten op doel van Peter van Der velden, Ronny Noens en Gert bleken voor hem geen probleem. En zoal zo vaak gebeurt kon de thuisploeg op het laatste dan ook nog een 3e keer scoren. Een snelle uitbraak op rechts, een perfecte voorzet en kalm binnenkoppen maakte dat de eindstand op 3-0 kwam. Toch een goeie match, ondanks het verlies, van Geel Zwart.
Op 14 april is er weeral de laatste competitiematch van het seizoen. En dat op ons thuisveld op de Ponderosa. Aanvang om 15.00 uur tegen De Jongeren uit Kapellen. Iedereen op post!
Geel Zwart: Heyman Dave/ Verkuijl Stefan(53’Srdic Mikky) / Van Der Vorst Dave/ Fissers Bonny/ Robion Sam(30’ Claessens Wim)/ Braspennincx Johan/ Braspennincx Jurgen/ Van Der Velden Peter/ Van Dorst Gert/ Noens Ronny/ De Smet Mattia.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder