Omleidingen BK Elite z/c en Beloften in Berendrecht en Stabroek

Op zondag 12 augustus vindt het BK Elite zonder contract en Beloften vanaf 9.30 uur tot 18 uur plaats in Berendrecht en Stabroek. De start is aan de Solftplaats in Berendrecht en de aankomst in de Dorpsstraat in Stabroek.
Het parcours is als volgt: Solftplaats – Oude Papenstraat – Schouwvegerstraat – Sint-Jan Baptiststraat – Reigersbosdreef – Antwerpsebaan – Oudebroeksestraat – Oud Broek – Abtsdreef – Dorpsstraat – Hoogeind – Danckerse Weg – Oud Broek – Konijnenstraat – Konijnendreef – Steenovenstraat – Antwerpsebaan – Zandweg – Dorpstraat – Solftplaats. De wedstrijd eindigt in de Dorpsstraat in Stabroek, zowel voor Elite zonder contract als Beloften.
De Elite zonder contract starten om 9.30 uur en eindigen rond 13 uur. De Beloften starten om 14 uur en eindigen rond 18 uur.
Tijdens de wedstrijden zijn de straten van het parcours verkeersvrij. Men kan nadat de wedstrijdwagen met groene vlag voorbij is, tot de terugkeer van de rode vlag, met de rijrichting van het parcours meerijden.
Berendrecht
De Solftplaats is de ganse dag afgesloten voor het verkeer. Enkel bussen van De Lijn hebben toegang tot de Solftplaats. Bussen van De Lijn volgen in Berendrecht geen omleiding en rijden deels op het parcours onder politiebegeleiding. Alleen de halte ‘Opstal’ in de Monnikenhofstraat kan niet bediend worden. Er wordt een vervanghalte voorzien ter hoogte van kruispunt Krommeweg/Monnikenhofstraat. De bussen van De Lijn rijden in beide richtingen langs de autostrade A12 en nemen dan de afrit/oprit Berendrecht.
Stabroek
Op zaterdag 11 augustus tot zondag 12 augustus is het verboden stil te staan en te parkeren in volgende straat:  Dorpsstraat (tussen Sint Catharinastraat en Geelvinckstraat) langs beide zijden (inrichting aankomstzone).
Op zondag 12 augustus is het verboden stil te staan en te parkeren in volgende straten:
Dorpsstraat (tussen Abtsdreef en Grote Molenweg, met inbegrip van parkeerterrein Hoeve Brouwers)
–  Sportweg (met inbegrip van de openbare parkeerplaatsen ter hoogte van het gemeentehuis en zaal Moorland).
–  Hoogeind (tussen Grote Molenweg en Danckerse Weg).
–  Danckerse Weg.
–  Oud Broek (tussen Danckerse Weg en Abtsdreef en tussen Oudebroeksestraat te Antwerpen, Berendrecht en Abtsdreef).
–  Konijnenstraat (tussen Oud Broek en Konijnendreef te Antwerpen, Berendrecht).
–  Abtsdreef.
–  Kleine Molenweg.
–  Parklaan (tussen Meidoornlaan en parking chiro met uitzondering van de kopse parkeerplaatsen).
–  Meidoorlaan.
Op zondag 12 augustus is van 7u00 tot 22u00 is de toegang verboden in beide richtingen voor iedere bestuurder in volgende straten:
–  Dorpsstraat (tussen Grote Molenweg en Kleine Molenweg, de rijbaan wordt afgezet op de kruispunten met Grote Molenweg, Familiestraat, Sint Catharinastraat en Sportweg).
–  Abtsdreef (de rijbaan wordt afgezet op de kruispunten met Mispelaarlaan en Werfken).
–  Hoogeind (tussen Grote Molenweg en Danckerse Weg; de rijbaan wordt afgezet op de kruispunten met Lassonhoflaan en Danckerse Weg).
– Danckerseweg en Oud Broek.
Bewoners van deze straten (en de daarvan afhankelijke straten) dienen hun auto’s buiten het parcours te plaatsen indien zij zich willen verplaatsen.
Er is een tijdelijke parking van de organisatie, toegang in de Parklaan waar bewoners gebruik van kunnen maken, via Kleine Molenweg kunnen ze zich begeven in de verschillende richtingen.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *