Omleiding tijdens stratenloop in Zandvliet

Op vrijdagavond 8 juni vindt er een stratenloop plaats in Zandvliet.  Trek uw loopschoenen aan en verken al lopend verschillende straten in Zandvliet. Je hebt de keuze uit een parcours van 5 en 10 km. Kinderen lopen samen met de volwassenen. Vrijdag 8 juni – aanvang om 19.30 uur – start aan Zandvliet Sport, Armenstraatje te Zandvliet. Deelname: vvk.: 3 euro, kassa: 5 euro. Inschrijven: www.zandvlietsport.be
omleiding
De Putsebaan is afgesloten tussen de Bremstraat en de Aakstraat. Hierdoor volgen de bussen van De Lijn vanaf 17.30 tot 23 uur volgende omleiding: Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutestraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg. Richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
De haltes Antwerpsebaan, Aakstraat, Dorp en Bakkerstraat worden niet bediend. Er worden vervanghaltes in de Zandvlietse Dorpstraat voorzien ter hoogte van de kruispunten met de Zoutestraat, IJzerenwegstraat en Antwerpsebaan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *