Oldtimertreffen Cars & Coffee te Kapellen

burton-volvo-p1800
Op zondag 27 november gaat de volgende editie van Cars & Coffee Antwerpen Noord door. Er worden weer heel wat oldtimer voertuigen verwacht op het Marktplein in Kapellen. De toegang voor bezoekers is vrij van 10 tot 12 uur, het Marktplein zelf is gereserveerd voor voertuigen van 25 jaar of ouder.
Op de oktober-editie werden in mistig weer zo’n 350 deelnemers verwelkomd, zowel oude wagens als tweewielers. Als de weergoden het evenement nu zondag gunstig gezind zijn, dan worden opnieuw evenveel oldtimers verwacht.
Een van de aangekondigde blikvangers is ditmaal een Lotus Cortina die recent deelnam aan de Hero Cup. De Hero Cup is een Endurance Rally voor Historische rallywagens die elk jaar plaatsvindt in Engeland. Maar vermoedelijk komen er ook heel wat andere ‘specials’ en verrassende voertuigen opdagen. Dus als je houdt van nostalgie en oude voertuigen, dan moet je zondagvoormiddag zeker eens komen kijken.
Meer info over Cars & Coffee vind je op www.carsandcoffee.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder