Kick-off 50 jaar chiro De Kievitjes

In 2018 bestaat Chiro De Kievitjes uit Zandvliet 50 jaar. Een gezelschap van leiding, oud-leden en sympathisanten bereid daarom heel wat plannen voor onder de naam “Het Kievitjesnest”. Het orgelpunt in aanloop naar dit feestjaar wordt de opening van de nieuwe Chirolokalen in 2018. Immers, een deel van de huidige lokalen, gevestigd in de Keyserhoeve 76-78 te Zandvliet, wordt binnenkort afgebroken. Er wordt een moderne, energiezuinige nieuwbouw opgetrokken welke moet dienen als nieuwe uitvalsbasis voor onze Chirojeugd.
Op vrijdag 25 november om 19.30 uur verwelkomen zij U daarom graag in het Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet, waar op dat moment in avant-première uit de doeken gedaan wordt wat er allemaal gaat gebeuren. Antwerps Schepen van Jeugd,mevr. Nabilla Ait Daoud, en Districtsschepen van Jeugd, mevr. Nathalie Aertssen, komen een toespraak houden. We verwelkomen u er graag, samen met alle andere geïnteresseerden en sympathisanten.
Laat je hart voor de Chiro zien, en kom te weten hoe ook u mee deel kan uitmaken van deze ingrijpende plannen….  Iedereen van harte welkom!
Meer info vind je op www.facebook.com/het kievitjesnest en op www.kievitjesnest.be waar je je gegevens kan achterlaten om op de hoogte gehouden te worden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder