Nutswerken in de Monnikenhofstraat – fase 2

BERENDRECHT – In de Monnikenhofstraat in Berendrecht voert aannemer Denys in opdracht van Water-link nutswerken uit. De werken worden in verschillende fases aangepakt en duren tot eind september.
Fase 2 start op maandag 6 juli.  Van maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli werkt de aannemer in de Monnikenhofstraat vanaf Monnikenhofstraat 149 tot aan de hoek met zijstraat Monnikenhofstraat 155 (zie plan in bijlage).

  Er geldt éénrichtingsverkeer richting Krommeweg. Doorgaand verkeer volgt een omleiding via de Krommeweg – Steenovenstraat – Bosstraat – Monnikenhofstraat.   Bussen van de Lijn volgen een omleiding richting Zandvliet: Lijnbussen 770, 772, 780normale reisweg tot Monnikenhofstraat – rechts Krommeweg – links Steenovenstraat – links Bosstraat – rechts Monnikenhofstraat en verder de normale reiswegHalte Viswater wordt niet bediend.Er worden vervanghaltes voorzien aan het kruispunt Monnikenhofstraat – Krommeweg en in de Steenovenstraat ter hoogte van de autostrade. Richting Antwerpen volgen de bussen de normale reisweg.   Lijnbus 771normale reisweg tot afrit Berendrecht – rechtdoor Steenovenstraat – links Bosstraat – rechts Monnikenhofstraat en verder de normale reiswegHaltes Oprit A12 Berendrecht, Krommeweg en Viswater worden niet bediend. Er wordt een vervanghalte voorzien in de Steenovenstraat ter hoogte van de autostrade. Richting Antwerpen volgen de bussen de normale reisweg.
Na het bouwverlof, vanaf 3 augustus, gaan de werken verder. De volgende fases en omleidingen zullen in een later worden meegedeeld.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *