Nui Poké brengt foodhype naar Kapellen en start met takeaway

Zaterdag 9 mei opent een nieuwe horecazaak in Kapellen officieel de deuren. Nui Poké is een foodbar waar liefhebbers van een verse, gezonde maaltijd in een frisse, Scandinavisch ogende setting zullen kunnen genieten van een smaakvolle, trendy pokébowl. Omdat zelfs de coronamaatregelen het enthousiasme van zaakvoerder Kenneth Jonckers niet konden temperen, start hij dit weekend al met takeaway.

Een pokébowl is een traditioneel gerecht uit Hawaï, geserveerd in een kommetje. Hoewel er ook vegetarische versies en varianten met vlees bestaan, is het gerechtje veelal opgebouwd uit rijst, groenten en vis. Een assortiment speciale sausjes zorgt voor de typische pokésmaak. Nui poké trekt deze trend helemaal door en biedt een ruime keuze aan zelf samen te stellen bowls met populaire en bijzondere ingrediënten, alsook een selectie homemade favorites die de meeste populaire productcombinaties bevatten. Op de drankkaart zijn naast klassiekers diverse bijzondere en gezonde frisdranken en biertjes te vinden. Kortom: er is voor ieder wat wils.

De naam Nui poké verwijst naar de betekenis van Nui in het Hawaiiaans, zijnde ‘groots, veel of een veelvoud van’. ‘Aloha Nui loa’ betekent dan ook heel veel liefde. En die liefde voor kwaliteit, smaak en versheid is wat ze bij Nui poké aan hun gasten willen bieden.

Gezellig genieten: nu al bij je thuis, binnenkort in het frisse interieur

Bij Nui Poké kan je nu al terecht voor afhaal op zaterdag en zondag. Zodra de coronamaatregelen versoepelen ontvangt de zaak haar gasten van dinsdag tot en met zondag ook voor een etentje ter plekke.

Wie afhaalt kan rekenen op het gebruik van zeer bewust geselecteerd takeawaymateriaal. Zo werd gekozen voor ecologisch verantwoorde verpakkingen, zo min mogelijk afval en zo veel mogelijk feel good. Bovendien kunnen klanten vlot, veilig en conform alle coronamaatregelen online hun bestelling en afhaalmoment doorgeven via www.nuipoke.be en met Bancontact betalen.

Van online marketeer naar pokémaker

De zaakvoerder van Nui Poké is Kapellenaar Kenneth Jonckers. Als online marketeer, foodie en ondernemer pur sang zag hij al snel de opportuniteiten voor een pokézaak in Kapellen. “Het pokéconcept is al langer aan een snelle opmars bezig in grote steden. Het biedt de perfecte oplossing voor mensen die, net als ik, gemakkelijk, lekker en gezond willen eten. Ik ontdekte het concept zelf op een citytrip in Duitsland en was meteen verkocht. Ik merkte dat in de meeste Vlaamse gemeentes het aanbod van takeawayconcepten of plekken waar je terecht kan voor een snelle hap beperkt blijft tot de klassieke en veelal ongezonde fastfoodgerechten.
Met Nui Poké wil ik Kapellen laten kennismaken met dit trendy gerecht met een goede voedingswaarde, een verfijnde smaak en een aantrekkelijke presentatie. Ik geloof alvast dat mijn dorpsgenoten ook snel overtuigd zullen zijn van het pokéconcept en durf al dromen van een mogelijke uitbreiding naar andere gemeentes.”

Nui Poké, Gasstraat 2 te 2950 Kapellen – www.nuipoke.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *