Nu ook experimenteren met handige machines

tentoonstelling-hoogerheide
Tussen Hoogerheide en Ossendrecht aan de Calfven 161 is het atelier van beeldend kunstenares Jeanny Ritzen te vinden. Huis en tuin lijken het decor van een doorlopende expositie. Een bezoek op afspraak, gecombineerd met het maken van een eigen werkje, is dan ook een sfeervolle en verzorgde belevenis. Dit arrangement is geschikt voor groepen, zoals een familiebijeenkomst, teambuilding enzovoort. Hierbij kan men kiezen uit beeldhouwen en intuïtief schilderen.
In haar werkplaats geeft Jeanny elke woensdagmiddag, donderdag- en zondagochtend workshops Intuïtief Beeldhouwen. “Dit is beeldhouwen vanuit je eigen verbeeldingskracht in plaats van het werken vanuit een vooropgezet plan. Iedereen is op eigen wijze voor zichzelf bezig, de een verwerkt hierbij emotionele zaken, de ander richt zich meer op techniek en vormgeving.“ Afhankelijk van de weersomstandigheden en de wens van de deelnemers wordt buiten of binnen gewerkt. Naast het gebruik van vijlen en beitels kan nu ook veilig worden geëxperimenteerd met handzame en/of krachtige machines. Intuïtief Beeldhouwen is voor iedereen geschikt.
Veel voldoening ervaart Jeanny met haar workshops op locatie. Zo begeleidt ze op vrijwillige basis huiskamergroepen en laat zij hier onze oudere medeburgers kennis maken met de kneepjes van het beeldhouw-vak.
Jeanny dankt alle deelnemers voor hun enthousiasme en wenst iedereen fijne feestdagen en een veilig en vruchtbaar 2017
www.jeannyritzen.com  Kunst, Budo en Bewustzijn, Calfven 161, 4641 RJ Ossendrecht, tel. 06-55 86 60 27, jeannyritzen@kobukai.nl

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder