Notchez festival te Kapellen

Op zaterdag 9 september tovert de organisatie van het Notchez festival de weide op de Kapelsestraat te Kapellen weer om tot het meest zuiderse festival van het Noord-Antwerpse halfrond. Zoals steeds gratis en enkel voor het plezier bieden ze onderstaande knotsgekke programma aan.
Dit jaar pakt de organisatie uit met een top affiche met kleppers van formaat, ongezien in noord Antwerpen. Zo strikten ze niemand minder als ‘Dr. Lektroluv, Van Echelpoel, Jacle Bow en Cafe Con Leche’. Lokale helden en winnaars van meerdere rockrally’s ‘Blue Hippo’ en filefuif toppers van Studie Brussel ‘DJ Team Gomoris’ vervolledigen de affiche. Omdat de organisatie de bezoekers ieder jaar wil verwennen haalden ze voor het eerst internationale muzikanten naar Kapellen.. helemaal vanuit Italië en the USA komen de legendes van ‘The Uppertones’ naar het meest noordelijke festival uit Antwerpen om alle heupen flink los te laten schudden.
Het tweede podium zal zoals steeds volledig vernieuwd worden en zal er indrukwekkender als ooit uitzien. Net als vorig jaar zullen de mannen van ‘King Brabo Soundsystem’ het publiek uit hun teenslippers blazen en zij nemen hiervoor hun muzikale vrienden uit Antwerpse mee zoals: ‘Johnny Den Artiest, Alied In Dub, Sem Phi, Mel Ross & Amp; Scale (AMN, St Andries Mc’s)’.
Verder kan je vanaf 13u00 tot 02u00 op de weide terecht voor een verfrissende cocktail, een hapje, een dansje, … en natuurlijk is er voor de jongste onder ons ook weer kinderanimatie voorzien (grime, springkastelen, …).
Bij goed weer verwacht de organisatie een opkomst van zo’n 8000 bezoekers.
Info:  www.notchez.be
foto: Nadia Denys

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *