Nostalgie in brievenbus van de bib

STABROEK/HOEVENEN – Vorig jaar organiseerde de Stabroekse bib voor het eerst een nostalgische postkaartjeswedstrijd. Omdat deze actie op veel enthousiasme van de leners kon rekenen, en omdat het toch echt zo fijn is om nog eens echte postkaartjes naar elkaar te sturen, richten we deze zomer onze wedstrijd met alle plezier opnieuw in!

Retro, dat is waar. Maar wat is er leuker dan in je brievenbus onverwachts nog eens een handgeschreven postkaartje van je familie of vrienden terug te vinden? Het is een zeldzaam klein gelukje geworden waar de meeste mensen zich niet meer zo hard mee bezighouden als vroeger. Ergens logisch in deze digitale tijden, maar net daarom zetten we vanuit de bib deze zomermaanden even een kleine tegenbeweging in. 

Doe jij graag mee? Dan zijn dit de stappen die je mag ondernemen om deel te nemen aan onze postkaartjeswedstrijd: 

1. Koop tijdens je reis in het buitenland, aan onze eigen Belgische kust, in de Ardennen, in je eigen dorp of stad,… een leuke postkaart.

2. Vermeld op je kaartje zeker duidelijk jouw eigen naam (voornaam + achternaam).

3. Stuur je kaartje op naar onze bib: Bibliotheek Stabroek, Smoutakker 30, 2940 Stabroek, of Bibliotheek Hoevenen, Witvenstraat 57, 2940 Hoevenen.

4. Zorg dat je postkaart vóór 1 oktober bij ons in de bib toegekomen is om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd, want deze eindigt op 30 september.

Wij fleuren onze bib op met alle ingezonden postkaartjes, en in oktober loten we uit alle postkaartjesschrijvers een winnaar die een leuke geschenkbon wint! 

Veel succes en vooral… veel plezier deze vakantie schrijven van je postkaart!

foto: bib Stabroek

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *