Nog plaatsen beschikbaar voor Roefel 2012 te Essen

Zaterdag 30 juni vindt de negentiende editie van de Roefel plaats in Essen. Het is een dag waarop kinderen op ontdekking gaan in de wereld van volwassenen. Het is nog steeds mogelijk om je kind in te schrijven!
De kinderen kunnen zich per drie opgeven voor een traject van twee sessies bij middenstanders en verenigingen om zo te ervaren wat voor werk zij doen en waar zij zich mee bezighouden in hun vrije tijd. Daarnaast kunnen de kinderen vrij van 10.00 tot 16.00 uur op ontdekking gaan in het Roefeldorp en daar meerijden met motors, brandweerwagens of vrachtwagens, springen op het springkasteel, bakstapelen, skaten, knutselen en iets eten of drinken in ons Roefelcafé.

Nog veel leuke trajecten beschikbaar
Na de inschrijvingsstart bleek dat er nog heel wat leuke trajecten overbleven. Er kunnen nog kinderen helpen in allerlei winkels, gaan fitnessen, tappen in heel wat cafés, met de Roefelfotograaf op stap, in het rusthuis de mensen gaan entertainen en nog veel meer. De inschrijvingen zijn daardoor verlengd tot woensdag 20 juni 2012. 

Hoe inschrijven? 
Bezoek de website jeugd.essen.be voor een update over de beschikbare trajecten. Bel naar het nummer 03 670 01 65 of mail naar   vrijetijd@essen.be. Ook tijdens de openingsuren kan er ingeschreven worden aan de Vrijetijdsbalie!

Meer info?
Jeugddienst Essen –   jeugd@essen.be – 03 670 01 32

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.