Nog enkele kaarten beschikbaar voor allereerste concert rockkoor KindaMagic

Het allereerste concert van  het pop- en rockkoor KINDaMAGIC  gaat door in CC ’t Bruggeske op zaterdag 21 april.

KINDaMAGIC is pas in september opgericht , maar heeft toch al de oren doen spitsen tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Kapellen. Een groep zeer enthousiaste liefhebbers o.l.v. onze fantastische dirigent ,  Max Smeets ,  staat borg voor een toffe avond waar je niet op je stoel zal kunnen stilzitten. Bij KINDaMAGIC staat de kwaliteit van het zingen centraal, gecombineerd met véél zangplezier. Het is dan ook op zes maanden tijd reeds een zeer hechte groep van een vijftigtal leden geworden.

In het programma komen zowel oudere als nieuwere pop-, rock- en musicalnummers aan bod. Naast het  koor zullen ook eigen solisten hun talenten te kennen geven en om het plaatje compleet te maken zijn niemand  minder dan Kirsten Cools( uit o.a. Beauty and the Beast) en Dimitri Verhoeven (o.a. The Voice van Vlaanderen) uitgenodigd.

De leeftijden binnen  het koor variëren van 17 tot 67 , maar alle generaties zullen vertegenwoordigd zijn , omdat  het schoolkoor ‘Irishof Zingt!’ ook een aantal nummers zal brengen o.l.v. Steven Hendrickx en Eva Ambjornsen.

Kortom een zeer gevarieerd concert dat je niet mag missen, en dit alles onder de professionele begeleiding van de ‘KINDaMAGIC’ band.

Datum: zaterdag 21 april 2012
Voorstellingen om 16u en om 20u
Geen genummerde plaatsen
Kaarten via  kindamagickaarten@gmail.com – “www.kindamagic.be – 0475/54 62 39 – € 12,00

De avondvoorstelling is nagenoeg uitverkocht maar voor de voorstelling van 16u zijn er nog kaarten ter beschikking.
Hiervoor kan je best bellen naar 0475/546239.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *