Nightrun Brasschaat

De Nightrun werd voorgesteld te Brasschaat

BRASSCHAAT – Op maandag 26 december vanaf 19 u. organiseert de gemeente Brasschaat, i.s.m. Maspoe een nightrun doorheen het park. Het zeven km lange  parcours loopt langs de verschillende gebouwen en door de prachtige dreven en bossen. Onderweg zijn er animatie, lichtshows en muziek voorzien. Ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Schepen van sport Adinda Van Gerven gaf meer uitleg over het parcours. “Het is de bedoeling om mensen van alle leeftijden aan het lopen of wandelen te krijgen. Tevens een prettige manier om de kilootjes van Kerstmis kwijt te raken”.

Organisator Kim Barbé van Maspoe heeft geprobeerd een parcours  uit te stippelen zodat het voor iedereen toegankelijk is. Zowel snelle lopers, trage wandelaars, mensen met rolstoelen en  kinderwagens kunnen gemakkelijk deelnemen, elk op eigen tempo.

Kim Barbé van het organiserende Maspoe: “De mensen kunnen op voorhand inschrijven voor deze tocht van ongeveer zeven kilometer. Het is de ideale gelegenheid om er een familie-uitje van te maken. We starten om 19u aan de atletiekpiste in het Louis De Winterstadion en gaan dan langs de rolschaatsbaan in het Winterdorp, de bibliotheek, de Welzijnscampus, het Kasteel van Brasschaat, Bielebale, Sportoase, Tennisclub Peerdsbos, het Boothuisje, hockeyclub Dragons, Tennisclub Rua en tenslotte door de foyer van Theater Hemelhoeve”.

Onderweg zijn er tal van attracties en animaties. De deelnemers krijgen allen een kerstmuts. Er zijn verschillende formules om in te schrijven. Voor een groepsinschrijving vanaf 10 personen betaal je 10 euro per persoon. Voorinschrijving kost 12 euro, op de dag zelf is het 15 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro.”

Ook ter plaatse kan nog ingeschreven worden. Maak er een fijne tweede Kerstdag van.

www.nightrunbrasschaat.be

(lydia)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *