Nieuwjaarsreceptie Wijkwerking Mariaburg vzw

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Wijkwerking Mariaburg VZW blikte voorzitter Marc Denissen terug naar het geslaagde werkjaar 2019, en  keek ook vooruit naar 2020.  Hij deed een oproep om de werkgroepen cultuur, heemkunde, wijkcentrum, buurtkrant en Mariaburgse Feesten met jonge krachten te versterken. 

Wijkwerking Mariaburg engageerde zich het voorbije jaar ook voor het goede doel “ We Love Marie “. Zondag 15 december werd tijdens de Kerstmarkt op het kerkplein geld ingezameld voor het Mariefonds om kinderen met kanker te kunnen helpen. De Wijkwerking organiseerde tijdens de vakantieperiodes jongerenateliers onder leiding van Rina Aernouts om mooie geschenkjes te maken die tijdens deze Kerstmarkt te koop werden aangeboden. Marc Elseviers – districtsschepen Ekeren van cultuur, erfgoed, mobiliteit, lokale economie en toerisme – en Adinda Van Gerven – schepen van Brasschaat van sport, jeugd en militaire aangelegenheden – konden daardoor een cheque overhandigen aan Paul De Decker, die dochtertje Marie verloren heeft aan deze ziekte en samen met echtgenote Julie het initiatief nam voor de Kerstmarkt.  

De enorme opkomst bewees dat Wijkwerking Mariaburg VZW op veel steun en sympathie mag rekenen bij de plaatselijke bevolking.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *