Nieuwjaarsreceptie sluit Winter Wonder Weken af

BERENDRECHT – Zondag 8 januari werden de Winter Wonder Weken in het district Berendrecht/Zandvliet/Lillo afgesloten met een nieuwjaarsreceptie voor al de inwoners van het district.

Districtsburgemeester Carl Geeraerts en schepenen Rudi Sempels, Pascale De Langhe en Sandra Suykerbuyk verwelkomden persoonlijk de inwoners die kwamen klinken op het nieuwe jaar! Elke inwoner kreeg van het district 2 drankbonnen aangeboden. Terwijl een gelegenheidsbandje voor de nodige sfeer zorgde, werden wensen uitgesproken en het glas geheven op het nieuwe jaar!

Districtsburgemeester Carl Geeraerts en schepenen Sandra Suykerbuyk, Pascale De Langhe
en Rudi Sempels verwelkomden persoonlijk de inwoners van het district

De kinderen konden nog  gratis schaatsen op de ijspiste en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Met de nieuwjaarsreceptie werden de Winter Wonder Weken in de tent op het Solft in Berendrecht afgesloten. “Wij zijn heel blij dat wij dit aan onze inwoners konden aanbieden”, zegt districtsburgemeester Carl Geeraerts.  “Deze formule, van een overdekte ijspiste, was zeker geslaagd”. Weer of geen weer men kon hier altijd  de schaatsen komen aanbinden en genieten van de gezellige sfeer. Ook de verenigingen die met een plaatselijk standje een hapje en een drankje konden aanbieden, zijn meer dan tevreden. 

De nieuwjaarsreceptie werd druk bijgewoond. Meer dan 600 inwoners van het district kwamen naar het Solft afgezakt. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *