Nieuwe vrijetijdsbrochure van gemeente Kapellen

De nieuwe vrijetijdsbrochure van de gemeente Kapellen is klaar. Daarin vind je het zomeraanbod met tal van activiteiten, die vaak voor het eerst in twee jaar weer plaatsvinden, hoera! Als kers op de taart maak je kans op een duoticket voor Stan Van Samang!

Dorpsdag, Pulptuur, Parkies, ATV-vertelling en zoveel meer: na twee jaar afwezigheid, kan het weer! Een overzicht van wat je deze Kapelse zomer allemaal mag verwachten, vind je in de brochure. De digitale versie vind je hieronder. Van sommige activiteiten of evenementen ligt het programma op het moment van publicatie nog niet helemaal vast. Daarover lees je meer in de komende edities van #infokapellen of op deze website.

Start inschrijvingen zomer

Naast de grote evenementen zijn er deze zomer weer tal van sportkampen, uitstappen en speelpleinen. 

Hiervoor kan je inschrijven in de webwinkel of aan de balie van de betreffende dienst, telkens vanaf maandagavond:  – 25 april – 18.00 uur: inschrijvingen sportkampen; 2 mei – 18.00 uur: opvang tijdens de zomervakantie in BKO ’t Egeltje; 2 mei – 18.30 uur: inschrijvingen speelpleinen, tienerwerking en jeugdactiviteiten

De ticketverkoop van CC Kapellen is eerder al gestart.  ga naar webwinkel > 

Gratis naar Stan Van Samang

Stan Van Samang speelt op 25 mei de LUX plat en jij kan daar bij zijn: gratis! Schrijf je vóór 30 april 2022 in op de nieuwsflash van CC Kapellen. Dat doe je door een mailtje te sturen naar cultuur@kapellen.be. Ben je al ingeschreven op de nieuwsflash? Dan kan je ook meedingen naar deze tickets. Vermeld dan in jouw mailtje dat je de nieuwsflash al ontvangt. Uit alle mailtjes wordt een winnaar geloot die een duoticket krijgt. Wie weet zit jij binnenkort wel op de eerste rij bij ‘Anders dan anders’!

foto: gemeente Kapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *