Festival in Kapellen lanceert je naar een ander universum

KAPELLEN – Na een pauze van twee jaar organiseert Beir-Total op zaterdag 7 mei haar derde festivaleditie. Dit jaar steekt het volledige festival in een nieuw thema en verhuist het naar een nieuwe locatie in Kapellen. “Met acht geweldige artiesten, verschillende foodtrucks en onze verse cocktails zijn we klaar om na twee jaar opnieuw onze bezoekers te ontvangen.”, vertelt de organisatie.

Ready for take-off?

Het thema van dit jaar heeft alles te maken met Outer Space. “Met Beir-Total willen we onze bezoekers de kans geven om even te ontsnappen aan de realiteit. Daarom hebben we dit jaar een betoverend podium dat onze bezoekers meeneemt op een reis doorheen de ruimte.”, vertelt Ruben De Proost.

Lokale artiesten

De organisatie zet veel in op lokale artiesten. Naast grotere namen zoals Michael Amani en Arthur Lewis, geven ook lokale dj’s zoals Robert Abigail en Double-U het beste van zichzelf. Bovendien organiseert Beir-Total jaarlijks een dj-contest. “Elk jaar organiseren we een wedstrijd om ook onervaren dj’s een kans te geven. Eind april maken we bekend wie er gewonnen heeft en dus op 7 mei ons festival mag openen.”, weet Sydney Van Aerden.

COVID

Door de COVID-maatregelen in 2020, kon de toen geplande editie niet doorgaan. Dit hield de organisatie niet tegen want al snel begonnen ze met de voorbereidingen voor Beir-Total 2022. “Bereid je voor op iets nieuws, iets groots en iets vets, want we gaan een Beir-Total-editie organiseren om nooit te vergeten!” vertellen ze.

Nieuwe locatie

Omdat het festival jaar na jaar groeit wijkt de organisatie dit jaar uit naar een nieuwe locatie tegenover de Eskapade in Kapellen. “Op deze nieuwe locatie kunnen we een veiligere fietsenstalling en Kiss & Ride voorzien. De veiligheid van onze festivalgangers primeert altijd.”, vertelt Sander Van Hirtum.

Het festival vindt plaats op zaterdag 7 mei 2022 op de festivalweide aan de Kapelsestraat in Kapellen, recht tegenover de Eskapade. Meer informatie en tickets vind je op www.beirtotal.be/festival.

Foto: Jelle Jansegers

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *