Nieuwe vaccinatiedagen in sporthal Attenhoven te Hoevenen

Voor boosterprikken en kindervaccinatie!

STABROEK/HOEVENEN/PUTTE – Stabroek krijgt 2 nieuwe lokale vaccinatiedagen op woensdag 26 januari en woensdag 16 februari, telkens van 12u00 tot 17u00. De vaccinatiedagen gaan opnieuw door in de sporthal Attenhoven, in de Kerkstraat te Hoevenen.

Het is kleinschaliger dan de eerste vaccinatiedag in de sporthal, maar het biedt opnieuw kans om lokaal je vaccins te laten zetten in plaats van in de stad. De vaccinatie is voor alle kinderen van 5 tot en met 11 jaar. Ouders hebben een uitnodigingsbrief ontvangen. Ouders mogen kinderen begeleiden.Voor personen die een boosterprik wensen.

Sporthal Attenhoven, Kerkstraat 89 te Hoevenen is goed bereikbaar met de auto, fiets en te voet. Op de parking geldt een tijdelijke verkeersverordening waarmee de parkeertijd beperkt wordt tot maximum 30 minuten (kort parkeren), dit in functie van de vaccinatiedag. Dit wordt begeleid door parkingstewards. Een bezoek aan de vaccinatiedag zal gemiddeld 25 minuten duren. Er is ook een ruime fietsparking. 

Afspraak

Ouders kunnen een afspraak maken online via het doclr platform of door te bellen naar de lokale corona-infolijn op 03 435 95 55. Hetzelfde geldt voor personen die een boosterprik willen. Er kan nu reeds een afspraak gemaakt worden.

Op het doclr platform start je met de vaccinatiecode op je uitnodigingsbrief. Zonder deze code kan je geen afspraak maken.

Meer info vind je ook op de website van Vaccovid waar je de nog andere tijdelijke locaties terugvindt.

Lees meer over de vaccinatie van kinderen van 5 tot en met 11 jaar

Op de valreep (beslissing van maandag 17 januari) werden deze vaccinatiedagen in Stabroek toegevoegd tot de actieve campagne in de Vaccovid zone (Antwerpen, Stabroek, Schoten , Borsbeek en Wommelgem). Het format, de mixed-vaccinatie, is nieuw en breekt met de vaccinatie volgens gescheiden doelgroepen. In Stabroek zal voor de eerste maal proefgedraaid worden met de mixed-vaccinatie.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *