Nieuwe uitbaters ’t Pleintje in Lillo openen deuren

De laatste loodjes voor de opening van het ’t Pleintje,
vandaag zijn Sarah en Joeri klaar voor het nieuwe avontuur

LILLO – De nieuwe uitbaters van ’t Pleintje, Sarah De Keyser en Joeri Nuyts, openen vandaag vrijdag 23 juni de deuren van hun nieuwe horecazaak op de Havenmarkt in Lillo. Het koppel verhuist van Verrebroek naar het kleine polderdorp om van ’t Pleintje een taverne te maken, waar je terecht kan voor een uitgebreide menu of om gezellig iets te drinken.

Het heeft niet lang geduurd voor horecazaak ’t Pleintje in Lillo nieuwe uitbaters heeft. Sarah De Keyser en Joeri Nuyts openen vandaag de deuren. “We willen er een mooie taverne van maken”, vertelt Sarah. “Je kan hier terecht voor een uitgebreide menu: van croques, uitsmijters tot stoofvlees, een steak en zelfs mosselen. Maar je kan hier ook rustig iets komen drinken aan de toog.”

Wie vanaf vandaag langskomt in ’t Pleintje zal even schrikken. “We hebben de muren geschilderd, het parket helemaal afgeschuurd en beetje opgefrist.” De zaak zal enkel op woensdag gesloten zijn. “Voor de rest van de week zijn we alle dagen openen van 10u tot 22u.” Op de openingsdag voorzien ze een springkasteel voor de kleinsten, maar zal ’t Pleintje wel om 16u sluiten. “We organiseren dan een receptie voor genodigden.”

Van Verrebroek naar Lillo
Om hun droom waar te maken, verhuist het koppel wel van het Oost-Vlaamse Verrebroek naar Lillo. “We waren aan het zoeken naar een nieuw huis en toevallig waren we op dit pand uitgekomen.” Het ideale moment voor Sarah en Joeri om te starten met een horecazaak. “We wilden altijd al op ons eigen beginnen en dit is nu de kans. We behouden wel allebei onze job. Van 10u tot 16u nemen we iemand in dienst en ’s avonds en in het weekend doen wij het.”

Het koppel zal in augustus verhuizen naar Lillo, waar ze boven ’t Pleintje gaan wonen. “We hebben de mensen hier al leren kennen en ze zijn super vriendelijk. Het is ook een heel mooi en rustig dorp dus we kijken er naar uit om naar hier te trekken.

Wegenwerken
In Lillo vinden er nog voor een lange tijd wegenwerken plaats. Niet het ideale moment om een nieuwe horecazaak te openen, want ook de Havenmarkt ligt helemaal open. “Ze hebben ons wel beloofd dat de straat een van de weken klaar moet zijn en dat er terug kasseien zullen liggen. Dus niet alleen de inwoners, maar ook toeristen kunnen dan makkelijk hun weg vinden naar onze zaak. We hebben ook veel reclame gemaakt, via de ingang van het dorp of waar de Waterbus aankomt.

Info/reservatie: ’t Pleintje, Havenmarkt 6 te Lillo : gsm.: 0472 37 74 03

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

6 reacties

  1. Op 6.10.2023 met een 30 mensen gaan lunchen. Onfelooflijk wat die mensen geprresteerd hebben. Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, goede verhouding prijs kwalitiet, proper sanitair (toiletten). En we konden practisch samen aan de slag , met verschillnde keuzemenu’s. Voor mij 10 op 10.

  2. Superplek! Met ruim 30 collega’s komen eten. Zo’n joviaal onthaal! Verzorgd en lekker eten, zelfs schotels extra en frietjes bleven komen! En alles met de glimlach. En proper sanitair! Om terug te komen 😀

  3. Vandaag Ma 6 november 2023 bij ’t Pleintje in Lillo-fortje gepasseerd en héérlijk genoten van een lekkere jachtschotel met bijpassende groenten & bijhorend glas lekkere wijn ! Prima dessert & koffie. Hier kom ik zeker nog terug, maar dan met een groter gezelschap ! Mvg. Filip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *