Nieuwe naam voor Aannemingsbedrijf Aertssen en Aertssen Terrassements

Uitgraven bouwput Zuiderdokken Antwerpen

STABROEK – Aannemingsbedrijf Aertssen en Aertssen Terrassements gaan vanaf 1 juni 2021 verder onder de naam Aertssen Infra. Met de nieuwe naam wordt de synergie tussen de divisies langs beide kanten van de taalgrens versterkt. Aertssen Infra breidt meteen ook haar dienstverlening uit.

Gert Mennes, Business Unit Manager Aertssen Infra, licht de wijziging toe: “Onze afdeling werd zo’n 60 jaar geleden opgericht met als voorname focus grondverzet. Dat dekt niet meer de lading van wat we tegenwoordig doen. Of het nu gaat om afbraakwerken, asbestverwijdering, sanering, grondverzet, grondbemaling, waterbouwwerken, wegenis of groenaanleg, we vinden dat het onze rol is om mee te denken met onze klanten en totaaloplossingen te realiseren. Door dit pakket aan diensten onder één vlag aan te bieden, kunnen we de doorlooptijd van een project aanzienlijk inkorten. Dat is ook wat klanten vandaag verwachten.”

Met de nieuwe naam wordt ook de synergie tussen de verschillende filialen langs beide kanten van de taalgrens versterkt. “Door onze diensten te bundelen en te organiseren onder één commerciële naam willen we verduidelijken wat Aertssen Infra is: een onderneming met een brede dienstverlening en lokale verankering.”

Industriële speler
Aertssen Infra introduceert vanaf 1 juni ook een nieuwe gespecialiseerde afdeling: Aertssen Industrial Services. De oprichting van Aertssen Industrial Services markeert een strategieverbreding. Aertssen zette in het recente verleden al enkele sterke referenties neer in de industriële en petrochemische sector. Met de nieuwe afdeling wil de onderneming haar dienstverlening nog meer richten op deze sectoren.

Kanaaldok-B2-Antwerpen

Over Aertssen
Aertssen Infra maakt deel uit van het internationaal familiebedrijf Aertssen Group. De groep is gespecialiseerd in bouw- en infrastructuurwerken, kraanverhuur, uitzonderlijke transporten, logistieke dienstverlening, groene energie en projectontwikkeling. Enkele recente projecten van Aertssen Infra zijn onder meer: de sloop van de voormalige General Motors-fabriek, baggerwerken ten behoeve van het Kanaaldok in Antwerpen, de uitbreiding van natuurgebied het Zwin, sanerings- en grondwerken voor het Magna Park in La Louvière, de afbraak van La Tour Boma in Seraing en de aanleg van de Cadixwijk in Antwerpen. Sinds 2019 maken ook Envi en Willy Crommen deel uit van Aertssen Infra. Met meer dan 400 gemotiveerde medewerkers, een uitgebreide ervaring en een hoogtechnologisch machinepark brengt Aertssen Infra elk complex project tot een goed einde. Kortom: People, Power and Passion to build on!

Sloop woontoren Van der Sweepstraat Antwerpen

Meer info op www.aertssen.be.

©Aertssen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *