Nieuwe infogids

Elk Brasschaats gezin kreeg dezer dagen via De Post de nieuwe infogids in de brievenbus.  Het nieuwe exemplaar, 98blz. dik, geeft een overzicht, eigenlijk een vademecum, van wat de gemeente zoal te bieden heeft. Nuttige adressen en telefoonnummers, kortom ‘van A tot Z’ van aanbiedingen tot ziekenhuizen.
Om de 4 à 5 jaar brengt Brasschaat zulk een gids uit. De vorige dateerde van 2007 en was toch ook al 86 bladzijden omvattend.
Wat reilt en zeilt in Brasschaat is er in terug te vinden: ook  foutief…! De pers kreeg weerom een volledige pagina toebedeeld op blz. 86, maar in de inhoudsopgave wordt daarvoor verwezen naar pagina… 5. Tja, en daar wordt men gecontroleerd met… het voorwoord van de burgemeester. En weer, net zoals in 2007 zit er een storende fout in het uurschema van de buurtbus. Gelukkig, vaste busgebruikers weten wel beter.
Ook de samenstelling van de volledige gemeenteraad werd erin gepubliceerd… zolang het duurt natuurlijk. Ah ja, volgend jaar… in oktober gemeenteraadsverkiezingen…  Of dacht U echt dat iedereen zijn of haar zitje zal houden?          erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *