Nieuwe bestuur cultuurraad te Stabroek

De cultuurraad van Stabroek heeft een nieuwe voorzitter gekozen.  Eerder nam Etienne Janssens ontslag als voorzitter en trad Wendy Van Egdom, reeds 8 jaar actief in de cultuurraad,  op als interim voorzitter.  Na stemming werd Wendy verkozen tot voorzitter van de cultuurraad  en werd Jos Wouters ondervoorzitter.  Jos is zeker geen onbekende binnen de cultuurraad, jarenlang is hij voorzitter geweest. Hij kent dus de knepen van het vak en kan Wendy dan ook met raad en daad bij staan bij het oefenen van haar voorzitterschap. Verder is de cutluurraad samengesteld met penningmeester: Marie-Josée Huybrechts en leden: Ingrid Kinders, Ingrid Peeters, Jos Verhulst, Lia Hendrickx en Mariette Potters.

Wendy Van Egdom is de cultuurraad 8 jaar geleden komen versterken. Haar dochter Maaike was toen zeer goed bevriend met Isabella, de dochter van Jos Wouters. Zo werden ook de ouders vrienden en Jos trok Wendy mee om te komen helpen om concerten en evenementen. Zo is ze er stilaan ingerold en heeft de smaak te pakken gekregen. Wendy woont in de Molenstraat te Hoevenen. Naast de cultuurraad is ze ook zeer actief in het Wagenspelfestivalcomité en Stay Events (org. Dorpsdag, kerstmarkt en concerten)DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder