Nieuw padelveld op TC Raffic in Berendrecht

BERENDRECHT – Zin om te padellen? Dat kan vanaf nu in eigen buurt op de velden van TC Raffic II. Je vindt ze achter de tennisvelden en naast het kunstgrasveld van Berendrecht Sport. Je hebt enkel een account nodig van tennisvlaanderen.be of je kan lid worden van de club. Vanaf half april begint er een cursus ‘starten met padel’.

Een veld reserveren
Iedereen met een account van tennisvlaanderen.be kan de padelvelden van TC Raffic II reserveren. Maak hiervoor een gratis account aan via de website van tennisvlaanderen.be (of app) of wordt via diezelfde website lid van de club. Na de aanmaak van een account of aansluiting als lid kan je via de website tennisvlaanderen.be of de app van tennisvlaanderen snel een padelveld reserveren.

De club hanteert volgende prijzen: Zaterdag, zondag en weekdagen overdag: 6 euro/30 min (te reserveren tot 2u lang), Weekavonden: vaste blokken van 32 euro/1,5u. Ben je een veelspeler? Dan kan je best lid worden en gebruik maken van een padelabonnement. In dat geval betaal je 40 euro lidgeld. Nadien kan je goedkoper spelen door de aankoop van een tegoedsaldo. Huur van materiaal is niet mogelijk.

Bij de reservatie verkrijgt men een code die toegang verstrekt via een klavier aan de toegangspoort van de padelvelden. Deze poort is gelegen ter hoogte van de padelvelden tussen de tennisvelden en de vroegere Berenschool. De code is geldig voor de ganse duur van uw reservering. De verlichting van de velden gaat aan 10 minuten voor aanvang en dooft 10 minuten na afloop van het gereserveerde uur. Om de padelvelden terug te verlaten is een alleenstaande drukknop voorzien enkele meters voor de poort aan de uitgang. De reservering kan tot 3u op voorhand geannuleerd worden. Huur van materiaal is op heden niet mogelijk.

Starten met padel
Vanaf half april plant de club een sessie “starten met padel”. Voor meer info hierover kan je terecht op de website van de club.

Info en instructies over het aanmaken van een account, lid worden en het aankopen van een tegoedsaldo vind je op deze website of op tennisvlaanderen.be. Of stuur een mailtje aan bestuur@tcraffic.be.

Vragen mogen steeds gericht worden aan bestuur@tcraffic.be en bij dringende problemen kan u altijd bellen naar 0476328993.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *