Nieuw CM-kantoor voor Hoevenen

CM investeert in haar dienstverlening: donderdag 1 september opent het nieuwe CM-kantoor in Hoevenen haar deuren. CM-leden kunnen vanaf dan terecht aan de Markt 25 in Hoevenen. Door de verhuis is het kantoor tijdelijk gesloten van 23 tot en met 31 augustus.
De openingsuren blijven ongewijzigd. Het kantoor is open op dinsdagvoormiddag van 9 tot 12 uur en op donderdagnamiddag van 13.30 tot 16 uur. Telefonisch is het kantoor nog steeds te bereiken op het nummer 03 605 70 63.
Met de dubbele werking van CM-direct en CM-contact blijft CM daarnaast een snelle service bieden aan haar leden. CM-direct staat voor info en administratie via de CM-bus, CM-website en CM-mail. Kortom: snelle, eenvoudige communicatiemiddelen die het leven van de leden gemakkelijker maken en de CM-dienstverlening verbeteren. CM-contact staat voor persoonlijk en verregaand advies door een CM-consulent. Op de kantoren, tijdens de openingsuren of na afspraak, krijgen leden dus een steeds betere, snellere en vooral meer persoonlijke dienstverlening,
precies op maat gesneden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *