Nieuw bestuur sp.a Kapellen verkozen

Op 14 december kozen de leden van sp.a Kapellen een nieuw partijbestuur voor de volgende 2 jaren. Tom De Leeuw (40) blijft op post als voorzitter.
In totaal werden 17 mensen verkozen in het partijbestuur. De nieuwe ondervoorzitter is uittredend gemeenteraadslid Michael Swijnen (28). Greet Leemans (30) is ook nieuw als secretaris. Daarmee trekt sp.a Kapellen resoluut de kaart van vernieuwing en verjonging.
Tom De Leeuw is van opleiding industrieel ingenieur en beroepshalve informaticus. Hij is actief in heel wat Kapelse verenigingen en heeft een duidelijke ambitie. “Samen met onze partner Groen vormt sp.a de grootste oppositiefractie in de Kapelse gemeenteraad”, aldus Tom De Leeuw. “We gaan de komende zes jaar op een constructieve, maar kritische manier meewerken aan een beter bestuur voor Kapellen. Indien nodig zullen we niet nalaten om duidelijk te zeggen waar het beter moet. We zijn wel eens benieuwd wat de beloofde verandering voor Kapellen allemaal gaat inhouden. Én we zullen, zoals we dat de laatste jaren deden, steeds met onze eigen voorstellen komen. Dat zijn we verplicht aan onze kiezers en heel de Kapelse bevolking.”
Op de ledenvergadering werd bevestigd dat Harold van der Kraan en Betty Stassen, zoals eerder aangekondigd, hun mandaat zullen opnemen als gemeenteraadslid.
Voor de OCMW-raad wordt Gert Herman voorgedragen.
Meer info: Tom De Leeuw, voorzitter – e-mail: tom.deleeuw@skynet.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *