Niet gevonden bij KAS….. “Waar is Ken?"


Het was tijd voor iets helemaal anders bij KAS, een muzikale zoektocht… Niet voor niets heeft deze uitstekende groep muzikanten een vraagteken in hun groepsnaam. Waar is Ken? Ze weten het zelf niet, niemand zal / mag het weten.
Waar is Ken? Heeft een tweede CD net 2 weken geleden uitgebracht en die werd integraal vertolkt op onze Kapelpodium, enkele nummers daaruit herkennen we al van de intense airplay op vooral Radio één: “Chique” en “Hemelwater”.Maar er was ook ruwer werk en…. Verdorie … soms begon het als vernieuwde OMD en/of Depeche Mode te klinken. De lyriek van Geerwin in zijn ongelooflijke Nederlandstalige “Rap”-stijl en zijn donkere pakkende stemsound vermengd en wisselt met de esoterische en erg mooie stem van Marlies. Er waren ook enkele zware synth-regea nummer waar ze met z’n alle lekker uit de bol gingen en de basdreunen door heel de polders doorgalmde.
Het toch wel te korte optreden werd beëindigd met een medley van de hits uit de eerste CD, zoals “Wimperzoen”, “Kafka”, “woordenstroom”, “hebjelief” … TOP!!!
Noteer alvast in je agenda
-Aperitief concert van Guido & Guy, op zondagvoormiddag 28 mei . 
-Tentoonstelling retrospectieve “Maarten Melsen”. Zaterdagen 10 en 17, zondagen 11 en 18 juni 2017 van 11u tot 17u
-Zonnewendezingen en dansen met Rusty Blue op vrijdagavond 23 juni.
-Zaterdagavond 1 juli komt Wannes Van de Velde naar KAS, althans 3 van zijn beste vrienden: Marc Haumans, Dree Peremans en Bernard Van Lent. Hiervoor meer best reserveren door te klikken naar:  http://app.mijnevent.be/nl/default/events/organizer/p/1/distribution-id/103594

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder