New Jorg Gallery viert eerste verjaardag met vierde expo!


New Jorg Gallery, de kunstgalerij van beeldhouwer Jorg Van Daele in Nieuwmoer (Kalmthout), bestaat één jaar. Dat vieren ze met een vierde tentoonstelling. De expo opent op vrijdag 28 april.
“Net als bij de drie vorige tentoonstellingen hebben we opnieuw gekozen voor internationale kunstenaars, in combinatie met iemand van bij ons. Deze keer kozen we voor Jozef Van Ruyssevelt uit Essen. Hij overleed reeds in 1985, maar zijn werk blijft ook vandaag nog veel mensen aanspreken”, legt beeldhouwer en galerijhouder Jorg Van Daele uit.
“Verder kan u deze keer werken bewonderen van Elmira Asl, een talentvolle Iraanse schilderes. Ook van George Kowzan uit het Verenigd Koninkrijk, Michael Levchenko uit Oekraïne en Mohamed Naguibuit uit Egypte hangen er prachtige schilderijen. Beatrice Bardeau woont in Madrid, maar komt uit Oostenrijk. Zij stelt net als ikzelf enkele beelden tentoon. Ik toon gelijkaardig werk als waarmee ik onlangs nog een prijs won tijdens een internationaal symposium in Chili”, vertelt Jorg Van Daele.
Deze expo opent op vrijdag 28 april (19u-22u). Verder is de tentoonstelling te bezichtigen op 29 en 30 april, 4-5-6-7 mei en 11-12-13-14 mei, telkens tussen 13u en 17u. Iedereen is van harte welkom!”, klinkt de uitnodiging van Jorg Van Daele. www.newjorggallery.com – www.jorgvandaele.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder