Netjes en proper is anders!

Geen veralgemenen, maar bepaalde burgers nemen het toch echt niet zo nauw… Als zij zelf maar van vuile viezigheid verlost zijn.
Aan diverse glascontainers treft men kartonnen dozen, glazen flessen en ander zwerfvuil, tot blikjes frisdrank, hot en haar tegen de grond.  Ergerlijk is soms de toestand in de omgeving van Antverpia en Zwemdoklei. De rommel stapelt er zich op! We kunnen het  weten, we passeren er tot driemaal per week!
Een nieuwe locatie waar veel vuiligheid ligt is de parking Kaartse Plein. Sedert kort is daar de parkeerschijf verplicht geworden wegens verkeersoverlast door de nabijheid van een supermarkt.  Aan de glascontainers, U raadt het al: een uitermate vies zicht!
Onze medewerker (erjee) kwam er langs en verwittigde op zijn beurt de gemeentelijke instanties:  pmd, karton, frisdrankblikjes het lag er verspreid, inclusief 3 boodschappenzakken van een supermarkt in de onmiddellijke buurt.  Gewoon:  b a h!
Amper 1 uurtje later zijn gemeentearbeiders de viezigheid komen opkuisen.  Best dat die lui in  de omgeving blijven…!    erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *