Neos Brasschaat op zoek naar een boost voor ons immuunsysteem!

BRASSCHAAT – Op donderdag 9 december verwelkomde Neos Brasschaat VUB Professor Cleo Goyvaerts. Zij won vorig jaar de internationaal gerenommeerde Young Investigator Award voor haar levensbelangrijk onderzoek ivm immunotherapie en hoe deze longkanker zou kunnen bestrijden. 

“In deze tijden is verenigen niet makkelijk, maar we trachten op zo veilig mogelijke wijze onze leden toch te laten genieten van ons rijke aanbod,” vertelt Luk Patroons, voorzitter van de lokale Neosafdeling. “Niet alleen leden, maar ook niet-leden en daarbij dus alle senioren van Brasschaat waren van harte welkom op deze activiteit,” gaat hij verder. “We zetten onze vereniging dit werkjaar graag extra in de kijker.”

Neos is hét Netwerk van Ondernemende Senioren, de snelst groeiende seniorenvereniging en een uniek, warm netwerk van senioren thuis zijn. Onlangs lanceerde Neos de “Verenigingspil” Deze staat voor de sociale, culturele en sportieve rijkdom die het verenigingsleven te bieden heeft. Mensen die deelnemen aan het verenigingsleven zijn minder eenzaam en hebben meer kwalitatieve sociale contacten. Ze voelen zich gewoon beter in hun vel.

www.neosvzw.be/brasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *