Nederlaag voor VK Geel Zwart 89 tegen Centrum

Na enkele weken van extra rust was het eindelijk weer tijd om de voetbalschoenen aan te trekken. Maar jammer genoeg waren er nog enkele spelers die desondanks de uitgestelde wedstrijden precies nog niet veel goesting hadden. Afmeldingen allerhande maakte dat er maar juist 11 man was om deze wedstrijd  te beslechten. Maar deze 11 besloten om er toch voor te gaan en de punten mee naar Berendrecht te nemen. En dat was er vanaf de aftrap ook aan te zien. Veel balbezit voor Geel Zwart en ook de eerste kansen. Jammer genoeg konden deze niet in doelpunten omgezet worden, zodat de thuisploeg in de match bleef. En op één van hun schaarse tegenprikken konden zij dan ook plots de score openen. Een bal die wat lang rond het bezoekende stafschopgebied bleef hangen werd plots buiten bereik van onze keeper binnengetrapt. 1/0 na 18’ , een beetje tegen het spelbeeld in, maar de goals tellen. De rest van de 1e helft ging dan iets minder voor de bezoekers, een beetje van slag van deze tegengoal, maar zij konden zonder verdere schade de rust halen.
De tweede helft begon zoals de eerste, met vooral Geel Zwart dat het spel naar zich toe trok. Maar wat toen niet lukte, lukte ook nu niet, nl. scoren. Al mag gezegd worden dat het ook niet meezat. Een kopbal van Jurgen Braspennincx op de lat, en één van bonny Fissers net over, het wilde maar niet lukken. En zo begon de tijd te dringen, en gingen er steeds meer spelers op zoek naar de gelijkmaker. Dat maakte ook dat keeper Dave Heyman in de laatste minuten al zijn kunnen moest tonen om een 2e tegengoal te vermijden. Maar ondanks de inzet wou de bal er maar niet in en was er weer een nederlaag bij. Maar toch proficiat aan deze jongens voor hun overgave en inzet in deze match.
Volgende match op zaterdag 23/2 op de Ponderosa, waar dan Gooma United de tegenstander zal zijn. Hopelijk dan ook wat meer volk aanwezig, zodat we er weer met volle moed tegenaan kunnen.
Geel Zwart 89: Dave Heyman/ Bonny Fissers/ Michael Joosens/ Mattia De Smet/ Wim Claessens/ Dirk Wassenaar/ Jurgen Braspennincx/ Dave Corten/ Sven Janssens/ Dave Van Der Vorst/ Tom Sarra Ribo.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *