Nadia Bogaert communicatiemanager Antwerp Hotel Association

 Nadia Bogaert werd door de Raad van Bestuur van de Antwerp Hotel Association (AHA) aangesteld tot communicatiemanager van de vereniging.  AHA werd eind juni opgericht door de Antwerpse hoteliers met als doel Antwerpen en de Antwerpse hotels te promoten, het imago van de Antwerpse hotellerie in een positiever daglicht te stellen en een aanspreekpunt te zijn voor eenieder die op een bepaald moment met de Antwerpse hotelwereld in contact wenst te treden. 

Meer specifiek wil AHA de relaties met Toerisme Vlaanderen, de Federatie Horeca Vlaanderen, Antwerpen Toerisme & Congres en met andere professionele organisaties verder verstevigen en uitdiepen.
Met de aanstelling van Nadia Bogaert als communicatiemanager schakelt AHA net na de zomer meteen in een hogere versnelling en stelt de associatie duidelijk het ernstig te nemen met haar ambities.  Bogaert krijgt de verantwoordelijkheid over het communicatiegebeuren met het beheer over de website en het onlinegebeuren, de realisatie van nieuwsbrieven, persrelaties en de organisatie van netwerk-evenementen.  Daarnaast behoren ook de werving van leden en partners tot haar takenpakket.
Nadia Bogaert werkte 17 jaar voor de Belgische vertegenwoordiging van de Italiaanse verhuurder van vakantiewoningen Cuendet.  Na de overname van Cuendet door het Deense Novasol behartigde zij de communicatie en promotie van deze specialist inzake vakantiewoningen in ons land.
In haar taak als communicatiemanager voor de Antwerp Hotel Association rapporteert zij rechtstreeks aan de Raad van Bestuur en aan voorzitter Didier Boehlen, General Manager van het Radisson Blu Astrid Antwerpen hotel.  De vereniging telt op dit moment 30 hotels als lid, wat een totaal van 3.400 kamer vertegenwoordigt.


 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder