Naar de winkel? In uw buurt

Met de campagne ‘Naar de winkel? In uw buurt!’ wil district Berendrecht-Zandvliet-Lillo alle inwoners warm maken om te winkelen bij de lokale handelaars en marktkramers. Wie tussen maandag 1 mei en zondag 11 juni boodschappen doet in Berendrecht en Zandvliet, maakt kans op mooie prijzen.

Deelnemende handelaars zijn herkenbaar door de affiche in hun zaak. Zij geven een stempel bij elke aankoop op een stempelkaart. Deze kaart kan je als klant bij alle deelnemende zaken gebruiken. Klanten kunnen hun volle en ingevulde kaart in een verzameldoos steken bij de deelnemende handelaars, in het districtshuis, de bib en het vrijetijdscentrum. Kaarten kunnen ingeleverd worden tot en met zondag 11 juni.

Uit de ingezamelde kaarten trekt het district winnaars voor verschillende prijzen. Die winnaars ontvangen een uitnodiging voor de prijsuitreiking in het districtshuis op donderdag 22 juni. Daar maakt één van hen kans op de hoofdprijs: een fiets!

Meer info over de actie, de deelnemende handelaars en het volledige wedstrijdreglement vind je terug op www.berendrechtzandvlietlillo.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *