N-VA voert Valentijnsactie langs de lijn Essen- Antwerpen

Dinsdagochtend 14 februari tussen zeven en negen uur plant de N-VA afdeling van Kapellen een Valentijnsactie aan het station. Onder de noemer ‘Een hart voor Kapellen’ zullen de bestuursleden chocolaatjes en een positief pamflet uitdelen aan de treinreizigers. “Valentijn is de perfecte dag voor een positieve boodschap”, zegt N-VA-bestuurslid Valerie Van Peel. “Maar we willen de Kapellenaars daarnaast ook de kans geven om ons te laten weten wat wij kunnen doen om hun geluksgevoel over onze gemeente nog verder te verbeteren. Dat doen we door op verschillende plaatsen en geregeld herkenbaar aanwezig te zijn. Bovendien kunnen de Kapellenaars binnenkort ook al hun ideeën kwijt op onze site via een vragenlijst onder de noemer ‘iedereen burgemeester’.”

Het leuke aan deze actie is dat ook de N-VA afdelingen van Essen, Kalmthout en Ekeren van plan zijn om dinsdagochtend chocolaatjes uit te delen aan de perrons. “Dat wordt dus smullen voor een groot deel van de pendelaars richting Antwerpen en Brussel”, aldus Van Peel.

Op 9 maart organiseert N-VA Kapellen een ‘Quiz in Den Biz’ vanaf 20u.
En op 19 april komt voorzitter Bart De Wever spreken vanaf 20 u in de Eskapade.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder