N-VA Polder maakt eerste namen lijst bekend

Rudi Sempels, Bart De Wever,Laura Adriaenssens, Carl Geeraerts, Danielle Meirsman

 

In het kader van “N-VA Toert” was Bart De Wever te gast in Zandvliet. Zijn bezoek maakt deel uit van 12 zaalshows die de burgemeester tot juni aflegt in alle districten om de balans op te maken van vijf jaar stadsbestuur.
In een gevulde Martinushoeve werd hij ingeleid door lijsttrekker Carl Geeraerts. Die maakte van de gelegenheid gebruik om een tipje van de sluier te lichten en gaf in primeur reeds enkele namen vrij die in oktober op de N-VA lijst zullen staan.
“Bij de samenstelling van onze kandidatenlijst heb ik als lijsttrekker rekening gehouden met de samenstelling van onze bevolking in het district,” legt Carl Geeraerts uit. “We willen ook de jongeren in Berendrecht en Zandvliet bereiken.” Die laatste visie wordt duidelijk met de keuze van de 18-jarige Laura Adriaenssens uit Berendrecht. De toekomstige rechtenstudente komt op de N-VA Polderlijst prominent op de tweede plaats.
Huidig districtsschepen Rudi Sempels komt op de derde plaats op de kandidatenlijst – met een mooi palmares heeft hij sterke troeven achter de hand voor 14 oktober aanstaande. Gemeenteraadslid Danielle Meirsman blikt volgend jaar terug op een 25-jarige politieke loopbaan. Ze zal vanop de laatste plaats de lijst ondersteunen.“De overige namen op de lijst worden op een later tijdstip bekend gemaakt,” besluit Carl Geeraerts.
Foto ©WBril
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *