Dag van de Zorg Berendrecht: Bezoek nieuwbouwproject Monnikenhof

 
Het Monnikenhof in Berendrecht
 
Bezoek het woonerf en dienstencentrum Molengeest, en het huidige en toekomstige woonzorgcentrum Monnikenhof  Berendrecht op zondag 18 maart tijdens de De Dag van de Zorg.

Uitbreiding bestaande Monnikenhof

Het bestaande woonzorgcentrum Monnikenhof van 81 woongelegenheden wordt gerenoveerd en uitgebreid. In het vernieuwde woonzorgcentrum zullen vanaf 2019 bewoners terechtkunnen in 113 comfortabele eenpersoonskamers en 2 zorgflats voor koppels. Er zal hier ook een dagverzorgingscentrum komen, waar senioren overdag welkom zijn voor zorg en ondersteuning. In een latere fase plannen we de bouw van serviceflats.
Programma
Elk half uur tussen 10 en 16 uur: volg de rondleiding langs de nieuwbouw, het woonerf De Molengeest en dienstencentrum Molengeest. Schrijf in via e-mail, dan bent u zeker dat u en uw gezelschap op het gewenste uur mee op stap kunnen.
Wandel langs de expo over het bouwproject, de eet- en drankkraampjes en de infomarkt over alle diensten en vacatures van Zorgbedrijf Antwerpen, fingerfood, vrijwilligerswerk, incontinentiemateriaal, seniorenwinkel De Schakel …

Goed om weten: De Monnikenhofstraat zal vanaf 12 uur afgesloten zijn voor het evenement Keizerrijden. Daardoor is het woonzorgcentrum moeilijk bereikbaar. U kunt parkeren aan de Sporthal (Zandweg 2a). Er ook een parking is aan de Dominicanenstraat voor het keizerschap. Gaat u ook naar het Keizerrijden kijken? Ook daar staat een stand van Zorgbedrijf Antwerpen, op het Solft.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder