Muzikantenstad pakt zaal Moorland in

STABROEK – Muzikantenstad vierde haar 25ste  verjaardag met een jubileumshow. De laatste voorstelling van het zilveren jubileum vond plaats op 30 april in Zaal Moorland te Stabroek.

‘Het was voor ons een mooie samenwerking met Stay Events”, zeggen Chris en Frank van de Melando’s tevens bezielers van Muzikantenstad.  “We wisten dat Stay Events het aankon om zo’n grote productie naar Stabroek te halen, en wat is er mooier voor ons dan onze trouwe fans hier in Stabroek te mogen verwennen”.

Voor aanvang van de show stond Frank Meseure van de Melando’s even stil bij het wegvallen van 2 trouwe medewerkers nl. Marcel De Hert duivel-doe-al bij de Melando’s en Ludo van Bakel en vaste werkkracht bij Stay Events.  Allebei keken ze er zo naar uit om de show te mogen meemaken, helaas het mocht niet zijn. Zowel Marcel als Ludo overleden plots.  Met het liedje “We gaan er eentje pakken” bracht Filip D’haeze, tevens presentator van de show,  een eerbetoon aan Marcel en Ludo. Meteen was de start voor de shownamiddag gegeven.

Er volgde een zeer professionele, wervelende show met optredens van Doran, Nadja, Ellis, Lissa Lewis, Michael Lanzo, P.C. Brown, het accordeonduo De Melando’s en dansschool Dançar.  In de loop van de show kwam Animolly enkele geslaagde typetjes neerzetten. Zijn imitatie van André Van Duin was dan ook hilarisch.  Het Muzikantenstadorkest stond o.l.v. Alain Verresen.

Speciaal voor het 25-jarig bestaan had de organisatie een gastoptreden voorzien. Niemand minder dan John Terra bracht enkele van zijn bekendste hits. De sfeer zat er goed in, het publiek klapte mee in de handen en zong de veel herkenbare liedjes mee van o.a. Louis Neefs en Paul Severs.

Frank en Chris kregen nog een mooi aandenken voor hun jarenlange inzet voor Muzikantenstad.

Een uitgebreid verslag van de wervelende show kan je lezen in ons magazine dd. 12 mei

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *