Muziek en literatuur bij Motel Manifest

Een van de eerste gebouwen in Heide was hotel ‘Au Bien Venu’, later de ‘Cambuus’. Door de jaren heen kreeg het bouwwerk tal van functies toebedeeld: hotel, bordeel, café, enzovoort. Honderd jaar lang werd er gedanst, gedronken en gefoefeld onder tafel: het kloppende hart van een bruisende gemeenschap. Anno 2012 overheerst de leegstand. De Cambuus kreunt onder de verkrotting. De zomers trekken het vel van de muren en de winters doen de aderen barsten. Het is mooi geweest.

Motel Manifest probeert dit pand een mooi afscheid te geven. Een kunstbrouwerij uit Kalmthout, gedragen door Dirk Caluwaerts, Maarten Schuermans, Wim Vanlee en Karel Soffers, zet de ramen en deuren nog een laatste keer open. Zij nodigen tal van artiesten en performers uit die de keet in de fik zullen steken. Het festijn gaat door tijdens het weekend van 6, 7 en 8 april 2012. Het programma vind je op www.arrrrt.be.

INFO: 0498 082 867, maartenschuermans@hotmail.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder