Moretus viert het 5-jarig bestaan van de richting JGZ Jeugd- en gehandicaptenzorg.

Moretus-5-jaar-JGZ
In 2008 startte Moretus de richting JGZ (jeugd- en gehandicaptenzorg), ter aanvulling van het ‘domein mens’ naast Humane Wetenschappen, Sociaal Technische Wetenschappen en Verzorging op. In het 5de jaar werden twee klassen van 15 leerlingen ingericht.
Sindsdien zijn er reeds 120 ‘oud-leerlingen’ die de weg hebben ingeslagen naar verdere studies (o.m. Kleuter, Lagere School en ortho-pedagogie).
Directeur Luk Dewilde drukte zijn tevredenheid uit naar uiteraard de leerlingen en talrijke oud-leerlingen, naar de leerkrachten die deze richting mee vorm en inhoud geven (met in de eerste plaats Veerle Fimmers, Femke Vonken, Eddy Goyvaerts en Tjen Vansteenvoort). En niet in het minst gaat zijn dankbaarheid uit naar de vele stagementoren en instanties die de leerlingen de kans geven de leerstof te toetsen aan de praktijk in het werkveld.
Een gezellige receptie, een leuke babbel met oud-gekenden, een voorzichtige kennismaking met de toekomstige mentoren, en vooral vele tevreden gezichten, tussen pot en pint, met een frietje, en met heel veel dankbaarheid.
Tot over 5 jaar. Gezondheid!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *