Moet het Oud Broek opnieuw open?

Vanaf eind oktober starten we in ons magazine met een nieuwe rubriek ‘Pro en contra’ waarin we over een bepaald onderwerp telkens 2 partijen aan het woord laten. U als lezer kan nadien uw ‘gedacht’ zeggen en uw voorkeur uiten. Dat kan gebeuren per brief, fax of mail. Maar doe vooral mee op onze website en beantwoord onze pollvraag. Om de 2 weken gaan we er naar trachten om een nieuw onderwerp te hebben voor deze nieuwe rubriek. Suggesties zijn altijd welkom.

Een eerste ‘Pro en contra’ handelt over het al dan niet heropen stellen van het Oud Broek voor autoverkeer.  Burgemeester Alida De Bie van Stabroek is contra en brengt een aantal argumenten aan. Dat doet ook districtsburgemeester Marcel Bartholomeeussen van het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo die pro openstelling is onder zekere voorwaarden. Hij wil namelijk overleg plegen met Stabroek over deze lang aanslepende zaak. Meer over onze eerste ‘Pro en contra’ vindt u in ons magazine.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder